Hold da helt op, nu kan jeg også få en blå VSP læder jakke, og så lige i blå, der passer til alle mine cowboy bukser, og i moderigtig stil – meget stilfuld, og det gør så også at jeg kan gå med mine cowboybukser og blå leather jackets og samtidig se smart og elegant ud.
Jeg kan selvfølgelig også have den på med en hvid skjorte og sorte bukser, så er det en mere stilfuld påklædning – så der findes mange kombinationer med denne blå VSP leather Jacket.
Jeg kan godt lide at have en læder jakke, den skal nemlig ikke vaskes, men bare renses en gang om året – det betyder at den er praktisk for mig – og skulle jeg komme til at spilde et eller andet på min VSP leather jacket, så tager jeg bare en våd klud og tørre den af.
Jeg tror jeg kunne købe mig fattig i læder jakker, for der findes så mange smarte og lækre lette VSP leather Jackets.

Det er nemt at tage et tørklæde om halsen, og så passer det stort set altid ind. De læderjakker jeg har hængende passer til alle de tørklæder jeg har ligende, så for mig er det ikke noget problem.
De VSP læderjakker jeg har og har set, er alle af en høj kvalitet, de er lette og yderst lækre at have på – det er svært at beskrive denne lækkerhed – og det jeg kan forestille mig at de fleste kender er denne tynde kalvelæder som man mange gange anvender til tøj – yderst tynd og blød.
Jeg kan godt lide at jeg kan få disse VSP læder jakker i et smart look, og i en model som ikke så mange andre render rundt i – det må godt være sådan at folk vender sig om, og kigger efter mig og mine æder jakker og er grønne af misundelse.
Jeg er da også blevet stoppet på gaden et par gange, hvor folk så har spurgt ind til hvor jeg har købt min læderjakke henne, da de syntes at den er smart – så har jeg selvfølgelig sagt at de bare skal søge på VSP leather Jackets, så kommer der nogle frem.