Man kan nogle gange have en forestilling om, at det er med vilje, at der ikke er mere blæk i de printerpatroner, om det er dem til farve eller sort/hvid, selvom det tit er den ene, man løber tør for før den anden.
De virker som konstrueret til, at der ikke skal være særligt meget plads til dem i printeren, hvorfor de ikke kan være større, og det er da fint, at en printer nu om dage ikke fylder så meget, men man kunne da godt tage at lave dem lidt større i det mindste i det område, hvor der skal sættes blæk ind!
Det er jo nok så fint, at man kan finde gode og billige printerpatroner hos https://www.tonerland.dk/printerpatroner, men hvis man ender med at skulle gøre det alt for tit, så ender man altså med at blive ret så fattig af det.
Så man går med en mistanke om, at det er med vilje, der ikke er plads til mere blæk i printeren og printerpatronen, så man hele tiden skal hen at købe nyt.
Det er lidt ligesom, at der er elektroniske virkemidler, som der “pudsigt nok” går i stykker, lige efter garantien udløber.

Man ønsker et andet alternativ end printerpatroner

Man synes tit, man lige har købt printerpatroner, og så løber man tør, og man forsøger at holde igen med at printe for meget, men sådan skal det jo ikke være, at man holder igen, for man skal jo printe, når der er brug for det.
Faktisk oplever man tit, at det kan være billigere at købe en ny printer, hvor der følger printerpatroner med, end at man skal købe printerpatronerne alene!
Således kan det endda tit svare sig bare at købe en brugt printer og håbe, at der fylder nogle halvfyldte printerpatroner med.
Selvfølgelig er det ikke godt for miljøet at anskaffe sig nye printere hele tiden, men man oplever jo lidt, at industrien presser os til at handle på den måde, så det er dem, som der skal til at ændre deres adfærd, så vi ændrer vores købsadfærd.