Hvis man skal være noget så romantisk, så håber man jo på, at dette giftermål bliver det sidste og måske det eneste – hvis det er det første – man skal igennem.
Så man vil gerne have, at det hele bliver noget særligt, at der er kræset for detaljerne, og der ikke er nogen slinger i valsen nogle steder, og det kan man da godt forstå, når både de udkårne og alle gæsterne gerne skal kunne kigge tilbage på det og mindes det med glæde, også selvom det nok bliver foreviget af fotografer og gæsterne.
Og der er mange ting at holde styr på med sådan et bryllup, og det er ikke alt, som man kan stå for selv, og i gamle dage lavede man selv mad til bryllup, men der er kommet andre boller på suppen, hvor man helst skal have den slags udefra, da alle mennesker har råd til den slags, hvilket man ikke havde tidligere – og så hænger det sammen med, at man gerne vil vise sig fra sin flotteste side på denne særlige dag.

Der skal en særlig bryllupsmenu til

Gæsterne kan måske glemme nogle enkelte detaljer, men sådan noget med maden vil man aldrig glemme, og måske bliver man selv inspireret til, hvad man gerne vil servere for ens gæster til ens eget kommende bryllup.
Man kan se gennem fingrene med, at man måske ikke sad så godt på stolen, og at man måske var blevet placeret ved siden af en person, der var kedelig at snakke med, men det duer bare ikke, hvis gæsterne går sultne derfra, om det var fordi, at maden var for dårlig, eller at der ikke var nok.
Så der skal bare være styr på maden, og det er ikke noget, som bryllupsparret selv kan stå for i moderne tider, hvor der er så mange andre aspekter, som der skal sørges for, og der må ikke mangle noget, og der er ikke noget, som der skal gøres tilfældigt.
Så man skal finde de rette folk til at lave en bryllupsmenu for en til anledningen.