Der er dem, der lægger sig i kø til at få den nyeste mobiltelefon, og de har måske også købt den forud, uden de ved, om de kan lide den eller ej, eller om den kommer med alle mulige børnesygdomme, som der skal opdateringer til for at komme til livs, før man kan bruge den.
Men det er lige så meget et statussymbol for en at have sådan en mobiltelefon, så man MÅ bare eje den, hvor det egentlig er funktionerne, der kommer i anden række; man regner bare med, at en ny mobil har det nyeste af det nye.
Egentlig er det også mere navnet, som man går efter rent brandmæssigt, så man kan vise til ens venner, at man var den første i vennegruppen, der fik den.
Andre gældssætter sig måske hos en mobilselskab som call me, hvis de kan få telefonen som afbetaling hos dem, for der er mange mennesker, som der ikke har råd til at betale sådan en moderne smartphone med det fulde beløb med det samme, og det er trods alt den slags mobiltelefoner, som de fleste går efter at have.

Erkend for dig selv: Vil jeg have denne nye mobiltelefon?

Det er heller ikke heldigt, hvis man ender med at skulle trække på ens store opsparing for overhovedet at få råd til den nye mobiltelefon, for hvis man allerede har en, som der virker fint, så er der måske andre ting, som man skulle bruge ens penge på.
Det kan være til en utilsigtet regning, som man lige fik, eller hvis man snart skal til tandlægen.
Hvornår har man også sidst været ude at rejse?
Man fortjener da også at komme på ferie snart!
Man må lidt tjekke ens behov efter i sømmene, om det er en nødvendighed at få den her mobiltelefon, for det er ganske givet, at man ikke kan klare sig i denne verden uden sådan en, men om det lige skal være den næste model, hvis man allerede ejer en, der virker uden problemer, er måske et spørgsmål, man lige seriøst bør overveje med sig selv.