PCR test er mere omfattende, og kan med meget større garanti fortælle en, om man har corona eller ej. Det er jo noget som man går og frygter skal ske for en, og folk som er vaccineret er alt andet lige også meget bedre stillet end de fleste, skulle man blive ramt af det. Så derfor forsøger man også at få alle vaccineret så vidt muligt, og kvæle virussen og forsøge at vende tilbage til en mere normal verden.

Det er som regel også en af de løsninger, som man kan forvente bliver meget nemmere for en og tage, når det er man først har været igennem det en gang. Man reagere forskelligt til det, og nogle kommer igennem det uden at mærke særlig meget og andre kommer til at lide hårdt for det. De unge er mindre udsæt end de ældre er, og det giver jo mening alt efter at ældre og deres immunforsvar ikke er det bedste til og starte med, og det samme gælder for småbørn som ikke har udviklet et immunforsvar endnu.

Book en betalt test og undgå at stå i kø

PENTABASE er et sted, hvor man kan bestille sådan nogle tests, hvor man ikke skal stå i kø hele dagen lang. Det er jo et kæmpe spild af tid, hvis det er man skal stå i kø hele tiden og længe af gangen. Det er ikke noget man bare lige kommer sig over, hvis det nu er man skal bruge meget tid af det. Det kan ødelægge noget for en, og den hverdag man har, og det kan man undgå ved at bestille forud.

Så kommer man bare til den tid man har bestilt, får sit stik og kommer videre i livet. Så det er kun så irriterende som man gør det til, og det kan man også træne sig selv i ikke og tage så tungt. Det er noget som vi alle sammen skal igennem, og derfor har man også et fælles ansvar for at få det stoppet hurtigst muligt. Det er der også mange måder man kan vælge og gøre det på. Så det kommer man også til at skulle tage stilling til.