Hos uniqueplay.dk finder man en række produkter, som man kan tage i brug derhjemme sammen med sin partner eller for sig selv. Soveværelset og legene man har med hinanden i det, kan efter mange års ægteskab også føles lidt ensformet. Det betyder ikke, at man ikke kan lide hinanden mere, det er bare en meget naturlig ting for mennesker i denne tid og alder, at man mister interessen for noget, som bare er det samme og det samme.

Man har brug for forandring, og det kan alt andet lige være, at det har noget og gøre med sexlivet. Det er jo typisk her, hvor man har mulighed for, at putte lidt ekstra krydderi i tingene, og det samme kan man gøre med ting man oplever sammen. Det kan være man skal til, at være lidt mere kulturel, men det er jo noget som begge parter skal synes om, og der er sex ofte også førstevalget.

Find ud af hvor din personlige grænse går

For mange er det udforskende, og have med sådan nogle ting her og gøre. Så det kunne alt andet lige også være, at det var noget som man brugte til at udforske ens grænser med. Når alt er nyt for en, ved man jo heller ikke altid hvad der tænder en og hvad der ikke gør. Noget kan man måske regne sig til, ikke lige er ens kop te. Derfor har man også altid mulighed for, at sige fra, hvis man ikke længere vil deltage. Man kan måske have en sikkerheds ord, som man bruger hvis det bliver lidt for vildt.

Er ma helt tom for ideer, er Unique play også et sted hvor man kan finde noget inspiration. BDSM kommer måske på tale, og for andre er BDSM univers måske en tand for meget. Det er jo her hvor erotisk dominans kommer på banen, og det er som sagt også noget som nogle er fans af og for andre bliver det måske lige en tand for meget. Et univers af erotisk dominans kan være smukt, hvis alle er med på legen men kun så længe alle er på samme side.